REINTOARCEREA LA INOCENTA-METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA

RETURN TO INNOCENCE-THE METHOD OF GUIDED AWAKENING
REINTOARCEREA LA INOCENTA-METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA
Healing using reprogramming in a  state of profound relaxation
Vindecare si cunoastere de sine utilizand reprogramarea in stare de repaus profund

Guided Relaxation for Healing , Self discovery, Awakening and Centering in the Data Bank of the Universe

INREGISTRAREA AUDIO PE CD A METODEI DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA

PENTRU VINDECARE REPROGRAMARE SI CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI
METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA REALIZATA DE DAN MIRAHORIAN

 

 
 
Aceasta metoda antica va readuce in starea in care se declanseaza procesele naturale de vindecare, de regenerare, de intinerire si de reintoarcere la ritmurile naturale. Natura nu este doar in afara noastra, ci si in fiecare dintre noi: ritmurile naturale fundamentale ale universului canta in profunzimea fiecarei fiinte umane. Ruperea de aceste ritmuri inseamna dezradacinare si conduce la epuizare, oboseala, boala, imbatranire si moarte prematura. Restabilirea contactului cu natura din noi insine inseamna renastere, revenirea la sanatate, frumusete, vitalitate, la pofta de viata si la o greutate normala a corpului. Aceasta metoda, testata initial in 1971, la Spitalul Militar , de catre Dan Mirahorian in colaborare cu dr. Constantin Dumitru s-a dovedit utila si in accelerarea invatarii limbilor straine. Pe parcursul a 10 ani de aplicare aceasta metoda , si-a dovedit eficienta in vindecarea durabila a obezitatii, a litiazei renale si biliare .
Prin actiune la nivel cauzal, in planul programului informational, inceteaza acumularea de rezerve (ingrasarea), producerea de calculi renali sau biliari, dar si producerea de chisturi . Aceasta metoda vindeca insomnia, alergia, astmul, anxietatea, depresia, oboseala, amplifica procesele naturale de refacere, stimuleaza sistemul imunitar, declanseaza regenerarea, intinerirea, reinoirea si creste capacitatile si performantele artistice, fizice si intelectuale.in antichitate Socrate folosea, aceasta metoda de insamantare a cuvantului, pentru "mosire", pentru descoperirea adevaratei noastre identitati (pentru auto-cunoastere si autocontrol). Maeutica (mosirea) socratica viza "a doua nastere", eliberarea omului de identificarile care-l tin prizonier al orbirii, eliberarea omului din camera periferica a constiintei,din "pestera intunecoasa" a ignorantei. Aceeasi metoda de insamantare a cuvantului, a fost folosita de Iisus pentru a realiza intrarea in starea de calm, de impacare cu sine si cu semenii, in starea de iertare si de predare catre Dumnezeu, din adevarata Rugaciune , care faciliteaza reintoarcerea la "imparatia lui Dumnezeu " si la izvorul de viata , prezente acum si aici, inlauntrul fiecarei fiinte.
Iisus spunea: "Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru" (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)].
Lao tzu spunea in cap.47:
Fara sa treci pragul usii[fara sa iesi din corp]
Se poate cunoaste [intreg] universul,
Fara sa privesti pe fereastra fara sa folosesti ferestrele simturilor,
Se poate afla Calea Cerului [poti descoperi principiile ce guverneaza toate lucrurile]
in antichitate metoda de insamantare a cuvantului prin pilotare in starea intermediara era cunoscuta si aplicata in Dacia,Tibet,China si India pt. comunicarea cu Zeii,pt. Eliberare si pt. Acces la puterile divine(siddhis) ale omului(cunoastera viitorului,teleportare. Nu avem cum sa intelegem obtinerea acestor rezultate terapeutice si a independentei fata de medicamente (vectorul chimic al informatiei terapeutice care polueaza si degradeaza ADN-ul) daca privim doar prin filtrul programarii actuale, care ne-a fost inoculata in cursul conditionarii sau programarii numita educatie sau instruire in scoala.
Oricine poate intelege ca deja creierul propriu controleaza toate functiile fiziologice (temperatura, presiune sanguina, apararea, regenerare, reparare) cu ajutorul impulsurilor.Tot prin semnale electrice transmise de simturi contactam universul; vedem,auzim, atingem si gustam , fiindca fiecare organ de simt transforma sau converteste lumina, sunetul, caldura, presiunea sau compozitia chimica a hranei ori a aerului (gust, miros) in semnale sau impulsuri electrice. Deja au fost simulate gusturile primare (dulce,acru, sarat, amar, iute) prin impulsuri electrice de diferite frecvente aplicate unui electrod tinut pe limba. In mod similar creierul interpreteaza impulsurile electrice transmise, in aria vizuala a neocortexului, de catre o suprafata matriciala de electrozi drept imagini(s-a realizat inlocuirea ochiului la cei orbi cu o camera de luat vederi matriciala)

Exista doua strategii pt. vindecare:
1.Proteze (generatoare de impulsuri, implanturi care reproduc impulsurile generate de creier;implantarea de creiere artificiale).
In aceasta directie s-au realizat implanturi generatoare de impulsuri pt.maladiile care nu mai raspund nici macar la doze mari de medicamente (depresie, boala Parkinson , tulburari cardiace).
Cercetarea pe care am realizat-o in aceasta directie m-a condus la metodele cunoscute si utilizate in preistorie pe intreaga planeta (Atlantida, Mu), metode care au fost pastrate si in Medicina Traditionala Chineza . Ma refer atat metodele de vindecare care utilizeaza contactul material direct :acupunctura, moxibustia, presopunctura, cat si la metode de vindecare fara contact, care au fost tinute secrete din motive lesne de inteles :qigong, reiki, campuri magnetice, orgonice si morphogenetice .
In urma acestor cercetari am creat dispozitivul Qi MAGEN (care elimina dezavantajul generatoare de impulsuri implantate), unde termenul Qi, Chi sau Ki(in lb. japoneza) desemneaza energia vitala;vedeti detalii la siturile de mai jos :

http://www.danmirahorian.com/
http://www.danmirahorian.ro/
http://360.yahoo.com/QIMAGEN
http://www.myspace.com/qimagen
2.Declansarea autovindecarii- folosirea propriului generator de impulsuri(creierul)
Aceasta cale presupune intrarea in starea in care putem face acest lucru:transa, starea de relaxare profunda in care este posibila reprogramarea pt trezire, pt. reamintirea adevaratei noastre identitati, pt.vindecare, pt. cresterea performantelor psihice (memorie,invatare) ,
artistice ori fizice (sportive). Solutia pt. vindecarea celor orbi era cunoscuta in antichitate si mai este aplicata si azi de shamanii din Indonezia : relocalizarea portilor senzoriale in cursul transei.Vazul(este al creierului) este relocalizat pe alte suprafete cutanate:frunte, degete, plex solar.
Intr-o emisiune transmisa la televiziunea din fosta URSS, o fetita adusa in transa hipnotica, a fost facuta sa vada cu degetele. Interesant este faptul ca in urma acestei emisiuni, televiziunea din fosta URSS a fost sunata de peste 50.000 de spectatori, care au spus ca si copiii lor, care au vazut acea emisiune (este cunoscut efectul hipnotic al ecranului TV) au inceput sa vada cu degetele.
Spectacolele de hipnoza din toata lumea au inceput sa utilizeze aceeasi tehnica de relocalizare a portilor senzoriale pt. a deplasa zonele erogene si pt. a declansa orgasmul la barbati sau femei in public(vedeti videoclipurile de pe situl :
Poarta Transei-O Cale de a accesa puterile noastre ascunse
TRANCE GATE-A WAY TO USE YOUR HIDDEN POWERS
http://www.myspace.com/mystic_trance 
TRANCE GATE:
http://360.yahoo.com/trancegate
Pentru cei ce cred ca transa este o stare artificiala indusa de substante psihotrope (medicamente,droguri) ar trebui sa descopere ca orice om intra natural in transa in diferite momente, fara sa stie ca asta e transa:

-cand este absorbit in lectura unui roman captivant si ajunge sa vada filmul evenimentelor;
-cand vede un film si se identifica cu un personaj, traind aceleasi emotii ca si acesta;
-cand conduce un automobil si trece prin diferite localitati fara sa observe nimic;
-cand adoarme in tren si se trezeste la fiecare oprire , doar ca sa vada la daca a ajuns in statia de destinatie, dupa care se culca din nou;
-mama care in somn sau in stare de veghe aude , in ciuda zgomotelor mult mai mari din jur, oprirea respiratiei pruncului sau;
-inventatorul care absorbit de ceea ce descopera uita ca a iesit din bazin pe strada in pielea goala(Arhimede) ;
-este cunoscut cazul unui mare orator, senator american, care absorbit in discursul sau nu a simtit acul de cravata introdus in picior, de cel pe care-l rugase sa-l anunte astfel (daca alte mijloace nu aveau efect ) la expirarea timpului alocat;
-
Exista insa si transe provocate accidental de:
-soc sonor (o explozie poate provoca perioade de timp lipsa, in care persoana se comporta automat; claxonatul a fost interzis si din cauza ca inducea transa prin soc urmata de paralizie motorie; strigatul de lupta " kiai" poate paraliza adversarul pe aceeasi cale);
- frica (panica, care a orbit spectatorii dintr-o sala de cinema care a luat foc, in Franta , a facut mai multe victime decat incendiul insusi-nimeni nu a mai vazut celelalte cai de evacuare existente si s-au calcat in picioare blocand o singura usa-au fost 700 de victime (explicatia:transa accidentala indusa de frica);
Vlad Tepes a mizat pe aceeasi strategie de inducere a orbirii cand a intrat in tabara turcilor declansand panica; o zicala romanesca identifica transa accidentala indusa de frica atunci cand spune:"de ce ti-e frica nu scapi"; aceasta transa accidentala indusa de frica se manifesta si la biciclistul incepator, care vede in fata sa un obstacol (o groapa, un bolovan) dar din cauza fricii orizontul i se ingusteaza si nu mai vede decat obstacolul, asa ca ocolirea acestuia devine imposibila;
in cazul pacientilor care descopera ca au o boala declarata incurabila se manifesta tot transa accidentala indusa de frica; pacientul nu mai vede nici o cale de iesire (fiindca ramane prizonier al modelelor, teoriilor si al dogmelor actuale; sa nu uitam ca bolile sunt etichete identice puse pe borcane diferite) si ajunge sa isi grabeasca sfarsitul, desi daca ar fi mobilizate resursele de vindecare acest lucru nu s-ar petrece;
-imobilizarea(infasatul nou nascutului reproduce starea de transa din viata intrauterina si securizeaza copilul dupa trauma nasterii la popoarele influentate de slavi ; ingroparea celui lovit de traznet de catre "babe" nu este decat o relicva a tehnicii de imobilizare folosita de shamani in boli incurabile pt. inductia transei;
imobilizarea animalelor in pozitii cheie induce aceeasi transa;
 

Sa ne reamintim ce spunea Teilhard de Chardin:
"noi nu suntem fiinte umane in cautarea unei experiente spirituale, ci fiinte spirituale care au o experienta umana".
Cu alte cuvinte noi nu suntem vasul material, trupul sau corpul, ci scanteia divina eterna care insufleteste acest corp; noi nu suntem paharul efemer, ci apa vie aflata in el.
Exista si oameni care si-au dat seama ca scoala,familia(organismul social) nu au facut nimic pt. propria lor menire: autocunoastere , autocontrol, reamintirea adevaratei lor identitati, redescoperirea propriilor lor capacitati.
Organismul social , ca si un stup sau un roi de albine  are nevoie de celule specializate, de lucratori, de formatori, de constructori, de depanatori, de aparatori…de soldati, de ingineri, profesori, medici, de programatori, dar si de deschizatori de drumuri noi…
Fara tot mai multi oameni treziti actuala civilizatie terestra va continua sa instraineze oamenii de ei insisi, sa-i programeze pentru a-si uita adevarata menire, capacitati si sa apese pe pedala acceleratiei , care o duce actualul complex militaro-industrial catre auto anihilare ..
Pentru relaxare pilotata pt. trezire aveti siturile din link-urile de mai jos:
GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING,WEIGHT LOSS
RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE,VINDECARE SI SLABIRE
1.Site: GUIDED RELAXATION USING HEARING AN ANCIENT WAY OF AWAKENING
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://uk.360.yahoo.com/GUIDEDAWAKENING
2.Group: http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/
Grup:http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/
3.Prospect/Presentation:
http://health.ph.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/photos/browse/4e3b
4.Handbook/Manual:
http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/files/
 

Breaking the Cultural Trance  Discover Stillness

Enigma – Return To Innocence

http://de.youtube.com/watch?v=UcgAcMjbqeU

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X