Tu esti deja o desavarsire !


 

 

Tu esti deja o desavarsire

In universul holografic partea si întregul sunt identice

Articol publicat pe:siturile despre metoda de relaxare pilotata indicate mai jos
 

 

  

 INGRID76S mi-a trimis urmatorul mesaj :
"As vrea sa comentam un pic citatul de mai jos … te rog sa ma contrazici in caz ca nu esti de acord cu ceea ce spun eu … "Renunta la ideea de a deveni cineva , fiindca tu esti deja o desavarsire . Tu ai doar sa intri in starea de extaz ,  in care sa vezi asta ,  sa realizezi asta ".
Cum sa renunt la ideea de a deveni cineva? Cum evoluez daca ma consider o desavarsire?
Putem fii imbunatatiti prin educatie pana la o anumita varsta si prin autoeducatie pana la moartea corpului fizic …Parerea mea !
Cu respect ,
Ingrid "


Raspuns:
Este vorba de doua cai de cunoastere complet deosebite:
1.calea orizontala,
progresiva, a umplerii cu informatii a mintii, in care se mentine ignoranta, orbirea si captivitatea in realitatea secunda: "pestera intunecoasa", despre care vorbea Socrate,care reprezinta o referire la caderea in camera periferica a constiintei, in care am pierdut comunicarea nemijlocita (graiul unic al speciei; telepatia), o referire la starea in care vedem mijlocit realitatea prin intermediul ochilor fizici, care sunt orbi fara o sursa externa de lumina: lumanare, lanterna, lumina solara ;
Calea orizontala ne mentine intr-o realitate secunda, intr-o realitate iluzorie(maya), intr-o reflectare sau modelare a realitatii pe ecranul mental: "reflectia realitatii in oglinda mentala nu este insasi realitatea";
Lao Tzu se referea la aceasta cale cand spunea:
"Cel ce acumuleaza cunoastere este erudit"(cap.33)

2.calea verticala, brusca, a golirii de credinte, a punerii in repaus …a calmarii fluctuatiilor mentale(vrittis), calea devirusarii, a deprogramarii, este calea trezirii la adevarata noastra identitate, in care "deschidem ochii", adica vedem nemijlocit realitatea, in care vedem Lumina necreata in care se scalda totul(ne eliberam din "pestera intunecoasa".
Iisus spunea:"Toti oamenii au ochi dar nu vad, au urechi dar nu aud";
Reamintiti-va ca in cursul unor accidente (anestezie,de masina; vasculare), in care fiintele umane s-au aflat in vecinatatea mortii( NDE-Near Death Experience) multi dintre semenii nostri au relatat experiente traite in afara corpului OBE(Out of Body Experience) in care au vazut si au auzit fara sa apeleze la simturile corpului fizic(care ramasese inert undeva mai jos de ei) ;

Pierre Teilhard de Chardin spunea:
"Nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala; Suntem fiinte spirituale care au o experienta umana(in trup material)"/
"We are not human beings having a spiritual experience;We are spiritual beings having a human experience"
Adica nu suntem paharul (vasul material), ci apa nemuritoare a vietii aflata in el…
 Namely,we are’t the vessel, the glass of water ,but the immortal water in it
Din aceasta cauza vine constatarea de mai jos:/
That is why Pierre Teilhard de Chardin said:
"Imbatranirea este ca si cum am fi progresiv pedepsiti pt. o crima pe care nu am comis-o"
"Growing old is like being increasingly penalized for a crime you haven’t committed"

Ce nu am facut ?
Nu am racordat corpul material la sursa…la izvorul vietii…nu am realizat in inima noastra graalul,trezirea iubirii, starea holografica de existenta…inchiderea cercului…trezirea universului

What we haven’t committed ?
We didn’t link our material body to the source…the spring of life..we didn’t realized the graal in our heart , the awakening of love, the holographic state of existence

 

Aceasta e calea cunoasterii de sine..
Lao Tzu
se refera la aceasta cale cand spune:

"Cel ce se cunoaste pe sine este Iluminat"(cap.33)
Isaac din Syria stia acelasi lucru:
"Incearca sa intri in tezaurul tau si vei gasi tezaurul Cerului; Celui ce se cunoaste pe sine toate lucrurile ii sunt date. Fiindca a te cunoaste pe tine insuti reprezinta implinirea tuturor lucrurilor".
"Try to enter your treasure house and you will see the treasure house of Heaven;To him who knows himself knowledge of all things is given.For knowing oneself is the fulfillment of the knowledge of all things"

Descopera cine esti…si vei cunoaste intregul univers, care este holografic.. .adica este prezent in fiecare parte a sa; cunoaste-te pe tine insuti si poate o sa descoperi ca inainte de a fi virusati, conditionati, programati, instrainati de adevarata noastra identitate, identificati cu un nume, cu un corp, un gen, un statut in ierarhia sociala ori profesionala( "cineva") , ca sa devenim un surub sau o rotita intr-o masinarie sau intr-un organism social, noi eram deja o desavarsire…
Multumirea (Santosha), a doua regula (niyama) din cartea cea mai importanta de pe Terra: Aforismele lui Patanjali pt. Aliniere (vedeti opinia lui Nikola Tesla, Henri Coanda..) este cheia celor zece porunci (yama, niyama) si o conditie necesara pt. Iluminare ..
Multumirea (Santosha) este starea naturala a fiintei umane si o manifestare a scanteii divine din noi care permite creativitatii si iubirii din noi sa izvoreasca (cine a avut interesul sa ne rapeasca acesta stare daca nu cei care au initiat virusarea, alienarea...)
Multumirea (Santosha) ne permite sa ne cunoastem locul nostru in univers in fiecare moment. Este unitatea cu realitatea mai larga si atotcuprinzatoare.
Cel ce renunta la ideea sa devina cineva are sansa sa fie autentic si sa se descopere pe el insusi… sa afle ca nu e un cersetor…ci un imparat.. sa descopere ca este un izvor…al desavarsirii, un flaut in care canta divinitatea, iar nu recipient care cauta zilnic sa se umple cu satisfactii senzoriale sau placeri(kama), sa acumuleze averi si faima(artha), sa caute recunoasteri, confirmari, de pozitii in ierarhii artificiale….
Civilizatiile extraterestre afirma ca specia umana de pe Terra a fost transformata in proportie de 99% in recipiente.. .intr-o vie care nu mai rodeste…in plante care nu mai dau flori…si parfum.. intr-o civilizatie care se autoelimina. Uitati-va in jur si vedeti cum a fost imbunatatita natura si omul.. cum a fost degradata atmosfera, solul, apa si hrana(poluata chimic,informationa l si energetic), cum dispar albinele…si plantele pe care acestea le polenizeaza. .informati- va cum se raspandeste accelerat la alte specii(capre, cerbi) si la a om boala vacii nebune( BSE-Bovine Spongiform Encephalopathy ;vCJDvariant Creutzfeldt- Jakob Disease.),cum a fost alterata clima, echilibrul ecologic, si cum specia umana s-a instrainat de adevarata sa menire, cum "progreseaza" si evolueaza neabatut spre autodistrugere. . autoanihilare, cum copii nostri sunt "imbunatatiti" , transformati pe banda rulanta in rebuturi..in carne de tun pt. complexul militaro-industrial.( poate revedeti Pink Floyd -The Wall).

Pink Floyd :The WallComfortably Numb
http://www.youtube.com/watch?v=mWnagzvCvFc


De ce datoram atat de mult unor oameni ca Edison ?…De ce datoram atat de mult unor oameni care nu au trecut prin fabrica de tocat oameni..de implantat credinte, dogme, de pus ochelari care orbesc vederea proprie ( sistemul educational de pe Terra).
Pink Floyd -Another Brick in the Wall

 
V-ati gandit de ce datoram atat de mult unor oameni ca Edison ?…De ce datoram atat de mult unor oameni care nu au trecut prin fabrica de tocat oameni..de implantat credinte, dogme, de pus ochelari care orbesc vederea proprie ( sistemul educational de pe Terra). Cine a avut interesul sa ne implanteze credinta ca putem fii imbunatatiti, ca sa acceptam castrarea.. renuntarea la capacitatile noastre native.. Cine a avut interesul sa ne implanteze nemultumirea, frustrarea, daca nu cei care doreau sa ne instraineze de calea trezirii si eliberarii(moksha).. pt. a ne inrobi…pt. a cauta in afara, ceea ce deja se afla in noi insine.

În practica mistică taoistă si Zen (Ch’an) contactul cu realitatea suport (Temelia Informatională ; Banca de Date a Universului) este realizat experimental în interior[acum si aici ].

Doar într-un univers holografic, adică invariant cu scara la care este cercetat , contactul experimental cu realitatea prezentă, acum si aici, ne dezvăluie ceea ce se află oricând si oriunde.
Doar într-un univers holografic autocunoasterea înseamnă simultan omnicunoastere, iar autocontrolul înseamnă omnicontrol sau omnipotentă.
"Doar cel ce se cunoaste pe sine însusi, poate cunoaste întreg universul;
Doar cel ce controlează centrul rotii poate controla periferia."
Calea antică cunoscută sub numele de Stiinta si Tehnologia Centrării, era odinioară aplicată de reprezentantii civilizatiilor precedente, pentru a ajunge la vindecare, la «trezire», la «desteptare» sau la «eliberare», adică la autocunoastere (omnicunoastere) si autocontrol( omnipotentă ).
Mesajul lui Iisus,
în care se pune în aplicare reîntoarcerea fluxului atentiei, reprezintă si o «Cale către Dumnezeu», fiindcă se cere practicantului să intre în starea de împăcare cu lumea si cu noi însine din adevărata «Rugăciune», să intre în starea de «predare sau dăruire către Dumnezeu», în starea de «renuntare sau de detasare de comorile efemere din lumea de afară»(fiindca acolo unde iti e comoara acolo iti este si inima-atentia afectiva, atasarea, ancorarea), pentru a reveni la «veghere», la constienta, la «ascultarea în tăcere» ; 
Doar respectarea simultană a tuturor acestor conditii face posibilă "Trezirea" sau descoperirea adevăratei noastre identităti , deschide calea «Însământării Cuvântului» , face posibilă asezarea, încetarea rătăcirii, centrarea, interiorizarea si reîntoarcerea fluxului atentiei.
Iisus a afirmat ca: «Împărătia lui Dumnezeu nu vine în asa fel ca să izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Căci iată că Împărătia lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru"» (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)].
Lao tzu
spune:"Fără să treci pragul usii, se poate cunoaste intreg universul; Fără să privesti pe fereastră ,se poate afla Calea Cerului [poti descoperi principiile ce guvernează toate lucrurile](cap 47)

Hermes Trimegistrul , în «Tablele de Smarald
», care-i sunt atribuite, încearcă să ne transmită că trăim într-un univers holografic atunci când afirmă că: „ceea ce este sus[în Cer si macrocosmos] este asemenea cu ceea ce este jos[pe Pământ si în microcosmos] "
Dacă vrei să cunosti universul este suficient să te cunosti pe tine însuti. Nu căuta în afară ceea ce ai deja înăluntrul tău.
Partea si întregul sunt identice într-un univers holografic.
Universul holografic este acela care contine întreaga informatie în fiecare parte a sa.
Tot la fel se întâmplă si într-o înregistrare holografică a unei imagini – dacă spargem înregistrarea holografică initială, găsim întreaga imagine în fiecare ciob sau în fiecare fragment. Acelasi lucru s-a descoperit si la fiintele vii care pot fi regenerate fidel din oricare dintre celulele lor.
Clonarea nu ar fi posibilă dacă nu ar exista întreaga informatie, necesară reconstituirii întregului organism, în fiecare dintre celulele sale componente; în fiecare dintre celulele, care alcătuiesc un organism pluricelular, găsim ca într-o sământă, toată informatia necesară reconstituirii întregului organism
Evanghelia dupa Toma/The Gospel of Thomas:
"Imparatia (Cerurilor) este inlauntrul tau si in afara ta; Despica o bucata de lemn si Eu sunt acolo. Ridica o piatra si sub ea ma vei descoperi pe mine"/"The Kingdom (of Heaven) is inside you and it is outside you"; "Split a piece of wood, and I am there,"Lift up the stone and there you will find me";

Renunta la ideea de a deveni cineva, fiindca tu esti deja o fiinta desavarsita. Tu nu poti sa fii imbunatatit.
Tu ai doar sa intri in starea de extaz in care sa vezi asta, sa realizezi asta
vedeti si:
Heaven – A Place within You
Cerul -un loc inlauntrul tau
LAO TZU-TAO TE CHING:FALLING IN TAO

http://www.myspace.com/dmlaotzu
http://uk.360.yahoo.com/dmtao
http://laotzu1.multiply.com/
http://dmtao. blogspot.com

SITURI AUTOR
http://www.danmirahorian.ro/
SITE QI MAGEN
http://www.danmirahorian.com/
SITE PSI-SCIENCES
http://www.psi-sciences.com/

  
Va invit sa vizitati siturile legate de adevarata menire a fiintei umane si despre calea de trezire;
Toata lumea este programata sa stea pasiva si sa astepte ca un remediu material(chimic: natural sau de sinteza) ori energetic(generatoare de impulsuri:implantate sau nu) sa-i vindece, dar ignora faptul ca un aparat sau un medicament nu este decat un palid substitut al propriului generator de informatie terapeutica( propriul creier)
Nu distanta conteaza pt. cei ce au drept obiectiv de viata: trezirea…
Am instruit oameni in clinici din strainatate pt. ca metoda de trezire sa nu se piarda…si au venit la mine oameni din Franta, Olanda, Belgia, Australia, SUA, Noua Zeelanda si din multe alte tari..I-am intrebat cum au privit persoanele apropiate lor o asemenea investitie financiara (uneori cheltuielile legate de transport erau imense)…Intr- un caz persoana care a venit sa se instruiasca radea cu pofta de un prieten, care desi isi risipise intreaga sa avere in cazinouri in speranta de a se imbogatii, i-a spus ca investitia pe care o facea el pt. propria sa autocunoastere si autocontrol este nesabuita …..
Fiecare dintre noi am intalnit destui oameni care ne-au spus ca nu au timp…sau bani..cand de fapt acestia isi risipeau viata si resursele financiare pt. a-si satisface diverse placeri efemere.
De fapt oamenii au fost programati sau conditionati sa nu gaseasca timp pt menirea pt. care au venit pe Terra…sa ramana prizonieri.. orbi…castrati( neputinciosi) si sa nu faca nimic pt. propria lor menire…

Azi, ca si in antichitate, oamenii pretuiesc si au diferite obiective sau teluri (purusha artha), iar in trecut acesta era criteriul pt. care erau impartiti in caste.
Analfabetismul spiritual de azi
este datorat si faptului ca materialismul (dialectic sau capitalist) i-a impartit pe oameni simplist in doua clase (exploatati; exploatatori) dupa statutul economic (pozitia de proprietari al unor mijloace de productie) sau dupa avere.
O astfel de perspectiva deformata asupra realitatii a condus atat la credinta ca :"nu putem avea o independenta politica fara una economica(atat ca tara cat si ca individ)", cat si la generalizarea obiectivului acumularii de resurse economice, chiar in randul unora dintre semenii nostri, care desi aveau un veritabil potential pt. evolutie spirituala au inteles ca mai intai trebuie sa aiba independenta economica. Rezultatul acestei viziuni materialiste este ca specia umana a incetat sa mai dea rod, sa mai infloreasca si a ramas in stadiul larvar de consumatoare a resurselor planetei, in stadiul de recipiente.. care transforma pe banda rulanta, ca o masina de tocat (vedeti Pink Floyd:The Wall) fiintele nou nascute tot in recipiente.. .in fiinte care nu mai au nici o sansa sa redevina izvoare..sa fie fiinte vii..sa infloreasca. ..
Un proverb antic, care spune ca "devenim ceea ce urmarim" , este confirmat de cei , care dupa ce au alergat dupa diferite tipuri de umplere sau de imbogatire (avere,ranguri, faima, informatii) o mare parte din viata, nu au mai reusit sa faca si altceva pt. realizarea menirii lor din cauza faptului au ajuns sa se identifice intr-atat cu ceea ce au ajuns sa posede(averea; statutul economic, social, profesional, militar; faima; teoriile,credintele -modelele efemere ale realitatii) incat s-au sinucis in cazul pierderii acestor posesiuni (faliment;degradare ;retrogradare, excludere dintr-o anumita comunitate, excomunicare ; descoperirea ca ceea ce stiu este infirmat de realitate)

Obiectivele sau telurile fiintei umane (purusha artha) dupa care oameni erau impartiti in caste
(vedeti plansa de la adresa:
http://www.flickr. com/photos/pata_n_jali/

-placerea(kama)
-averea si faima(statutul social)(artha)
-datoria sau apararea traditiei(dharma)
-salvarea,trezirea sau eliberarea(moksha; Kaivalya)

Dacii nu venerau un zeu pagan (Zamolxe;Za- moksha)[punctul de vedere al religiei colonizatorilor] , ci starea eliberata si calea(za) care conducea la aceasta stare de eliberare(moksha) . Doar daca luam in considerare acest sistem de referinta intelegem din ce cauza plangeau la nastere(intrupare) , si de ce se bucurau la moarte (la eliberarea din haina materiala).
Se pare ca putem gasi un corespondent doar in caile antice in care nu se cere sa credem intr-un Dumnezeu, ci doar sa descoperim experimental Divinitatea din noi [Taoism, buddhismul zen si calea utilizata de civilizatiile care ne-au precedat(transmisa in aforismele lui Patanjali despre Aliniere sau conjunctie)] .
Adevaratii nostri dusmani sunt cei care ne inoculeaza credinte[orice credinta care nu e intemeiata pe experimentare este simultan si o inoculare a indoielilor]

Pentru metoda de trezire pilotata prin punere constienta in repaus(relaxare) aveti link-urile de mai jos:

Linkurile catre metoda de relaxare pilotata pt. trezire, vindecare, slabire, cresterea performantelor [fizice,artistice, creative, intelectuale( invatare rapida a limbilor straine)] si pt. acces la Banca de Date a Universului.
GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA
GUIDED RELAXATION /METODA DE RELAXARE PILOTATA
VINDECARE PRIN REPROGRAMARE IN STAREA DE RELAXARE PE:
GUIDED RELAXATION FOR AWAKENING,HEALING, WEIGHT LOSS
RELAXARE PILOTATA PENTRU TREZIRE, VINDECARE , SLABIRE, CRESTEREA PERFORMANTELOR FIZICE(SPORTIVE) , ARTISTICE ORI INTELECTUALE( INVATAREA RAPIDA) SI PT. CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI
THE WAY OF AWAKENING /CALEA TREZIRII
http://uk.360.yahoo.com/GUIDEDAWAKENING
http://www.myspace.com/guided_awakening
http://guidedawakening.spaces.live.com/
http://guidedawakening.multiply.com/
http://guidedawakening.blogspot.com/
 
MANUAL DE RELAXARE PILOTATA pdf. /GUIDED AWAKENING HANDBOOK pdf
http://www.danmirahorian.ro/METODA_RELAXARE_PILOTATA_HANDBOOK.pdf

PREZENTAREA METODEI DE RELAXARE PILOTATA
http://www.danmirahorian.ro/carte_relaxare.doc

date de contact pe situri autor:
http://www.danmirahorian.ro
http://www.danmirahorian.com
http://www.psi-sciences.com


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X